Hjärtekatten Skorpan

Nu är hon klar, min hjärtekatt Skorpan. Hon är virkad i smaragdgrön Muskat med virlnål 3,5. Jag är säker på att hon kommer att komma till ett bra hem.


 

Är du nyfiken på Hjärtekatten? Sugen på att virka en? Kolla in deras blogg så hittar du all info du behöver: http://hjartekatten.blogspot.com/

Påskhelgspyssel

Tack vare det fina vädret och ett par dagars ledighet har jag äntligen tagit tag i att måla om vår otroligt tråkiga hallbyrå.

Här kommer en förebild:


Nu har vi istället den här färgklicken som står och förgyller vår hall:



Tänk vad lite färg och nya knoppar kan göra. Den är egentligen lite grönare i verkligheten. Nu saknas bara nya spegeln som ska hänga ovanför.



Hjärtekatten



Sprang på ett välgörenhetsprojekt där dom söker personer som kan vara med och virka katter till hjärtsjuka barn. Givetvis kan jag inte säga nej till ett så fint initiativ! Var med du också om du har tid! Här hittar du information om projekte http://hjartekatten.blogspot.com/

Bebissaker

Har ägnat mig åt att pyssla ihop lite babysaker på sistone. Först ut har vi en alldeles förträffligt söt apa efter mönster av Rebecca Danger, http://www.ravelry.com/patterns/library/jerry-the-musical-monkey. Den är stickad i Drops Lima på stickor 3. Givetvis är den provlekt av H.





Sen kommer en litet lapptäcke som jag sytt. Tyger från lite varstanns och röd fleece från ikea på baksidan. Filten mäter ca 75 x 75 och kommer förhoppningsvis passa alldeles utmärkt i vagnen.




Vårmössor

I måndags ägnade jag mig åt att sy vårmössor åt H medan hon tog sin middagslurs.

 

Tyget kommer från Ohlssons tyger och stuvar.



Tyget är köpt för ganska länge sedan från Mjuka tyger, http://butik.kameleontdesign.se/tyger/

Regnbågsuggla



Stickad i restgarner efter mönstret jag publicerade i förra inlägget till lilla L.

RSS 2.0