Liten röd väska

Då bebis fortfarande inte behagar komma ut har jag ägnat dagen åt att virka en liten väska efter inspiration från den här bloggen: http://crochetra.blogspot.com/2009/07/nya-handvaskan.html i garnet paris.


Grodan Molly

Ännu ingen bebis i sikte. Försöker att se fram mot att gå på Harry Potter på onsdag istället. Har ägnat mig åt att virka en groda efter inspiration från den här bilden: http://ny-image0.etsy.com/il_430xN.69660748.jpg . Har döpte henne till Molly:


Sytt till vagnen

Igår ägnade jag dagen åt att hänga framför datorn och TV:n och kvällen spenderades nere i syrummet. Sydde sängkläder till vagnen. Fick till lakan, påslakan samt örngott. Hade även klippt till två fleecefiltar till vagnen som jag hade tänkt sy en kant runt, tyvärr fastnade tyget i min symaskin och när jag drog lös det så lossnade något så nu skramlar den och undertråden är konstig så jag måste nog lämna in den... snyft... den som är så ny och fin.Bebis är beräknad att anlända på lördag (imorgon!) och jag hoppas verkligen att hon tänker passa tiden och inte dröja två veckor. Det skulle dock vara helt ok om hon dröjer till torsdag så jag hinner gå och se Harry Potter... Våra rara vänner har redan nu börjat inkomma med presenter.Till vänster zip-hoodie och kortbyxor från Louise och till höger body och plyschbyxor från Jenny J med familj. Tack så mycket!

Tofflor och väska

Har stickat ett par tofflor till bebis. Har fortfarande inte hittat knappar men planerar att slakta någon av min mans gamla skjortor för att få fram knappar i lämplig storlek. Mönster är från en bok som jag tyvärr inte har namnet på i huvudet och jag har stickat dem i superdyrt Rowangarn. De ser ut att gå lite mot rosa men de är vinröda.Jag har även stickat en väska efter mönster från garnstudio:
http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=98&d_id=55&lang=se

Snålade lite och använde ett tjockt akrylgarn från järbogarn som heter Molly istället för eskimo. Gick åt 300 gr istället för de i mönstret angivna 400 gr. Valde också att virka en axelem istället för att sticka i rätstickning som mönstret angav. Är mycket nöjd med mina alster.


Nya virknålar!

Är barnsligt förtjust i färglada virknålar och idag kunde jag inte motstå det här setet på Ebay:


Avslutade projekt till bebis

Bebis är beäknad att anlända på lördag (11:e juli) och jag har under de senaste månaderna påbörjat otaliga projekt. Några enstaka har jag hunnit avsluta:

Mönstret på apan har jag köpt från Made by you och virkat i Tilda. Sköldpaddsmönstret är från garnstudio och den är virkad i muskat. Mönstret på ugglan har jag köpt från Etsy, designer Amy Gaines och den är stickad i diverse restgarner.
RSS 2.0